Ironman Barcelona desde la cuneta


Qui no ha fet la cursa del corteingles? Fa molts anys , no feia gens d´esport ni entrenava res. Dos o tres anys m´animava a apuntarme a la cursa. Em comprava unes sabatilles de córrer i corria 12 km amb  1 hora i pico ....... no ho recordo.

Acabaves la cursa i podies recollir un diploma i et senties orgullós d´haver-ho aconseguit.
Inclús l´ensenyaves a algun amic.
No hi havia facebook ni twitter .....Crec que eran els inicis del #postureo. A la mateixa cursa competien cracks que correin amb 33´o menys i tú et senties important.

Molta gent s´havia proposat un repte i gairebé tothom era finisher.....

No entendria que algú vulgués fer marca personal en aquesta distància , s´hi apuntés i després es queixés de que no podia córrer al ritme que hagués vulgut.

Sóc dels pocs triatletes populars que no ha fet mai un Ironman (sóc de menjar poc i pair bé), i potser no estic autoritzat a opinar però ja n´he vist uns quants des de la cuneta.

Hem d´entendre que una franquicia és un negoci i prima la Quantitat davant de la Qualitat. A Qualitat em refereixo a espai. Unes sortides més espaiades en temps i circuit de ciclisme a 1 volta és inviable per ferhi cabre 2500 persones.

Crec que al #ironcat de la federació catalana de triatló limitat a 254 inscrits no se li dóna el valor que té.

De tot lo vist .... em quedo amb les cares de por , cares de nervis...  dels que rodaven sols a la bici (he de dir que n´he vist molts ) , de la cara dels que acavaben el circuit de bici quan ja no hi havia públic a la rotonda de calella i agirebé era fosc.....   de la cara de patiment dels que caminaven a la cursa a peu....  de la cara de patiment de les parelles pendents d´ironman live....

Acomplir un repte d´aquestes característiques ha de ser molt gran, sobretot si ho fas sol. Moltes felicitats als nous finishers.

A la cursa del corteinglés no hi ha jutges vigilant..... Un any vaig poder sortir a la sortida Elit acreditant la marca havent corregut amb el meu xip, i és impressionant la cantitat de gent que et trobes començant a córrer al km 1 , al 2 o al 3......

Dic corrent amb el meu xip per alló de gent que corre amb 4 xips per acreditar marca per un altre....

Sóm de naturalesa tramposa.....  No tenim remei...

No culpem als jutges que estarien completament desbordats......

 si t´apuntes..... has de saber on vas .....


Just la setmana abans de l´Ironman Barcelona es va presentar http://www.ironmanrecovery.com a càrrec de diferents esportistes mediàtics.


Segur que tots varem pensar en proteines , barretes o alguna beguda....   Són matalasos.

 Lo remarcable de la reunió va ser veure junts dos logos .....  Ironman & elcorteinglés

http://www.pinterest.com/ericbesora/
https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/fisiorutpujol
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!