Triatló d´osona : 2014

Poques vegades pots participar en un triatló on la majoria de voluntaris són triatletes de primer nivell del nostre País.

Un titular podria ser: Gran actuació del VIC-ETB al seu propi triatló , amb només una participant femenina , la Núria Peix que va guanyar i amb un regiment de Voluntaris - triatletes que es van guanyar una matricula d´honor.

Triatló amb una logística complicada però alhora executada a la perfecció. El Box 2 a la plaça de Vic. Abans de deixar-hi el material , has de deixar la bicicleta en 4 camions que la transportaran al Box 1 al pantà de Sau.

Tot seguit embarcada en autobús cap al pantà de Sau i  quan arribem , les bicicletes ja estan endreçades al Box 1. L´autobús fa el mateix recorregut que farem amb la bicicleta, però al revés. A cada autobús ens fan un briefing . Al meu en Josep Mª Moreno Furner , en nom del Vic - ETB ens ho explica tot a la perfecció #crack .

A simple vista els boxes són molt estrets, però podem estar segurs que han estudiat mil formes per fer-nos hi quebre a tots.

És dels pocs triatlons on no et pots saltar cap boia : el Campanar de Sau fa de boia :-)


La sortida serà desde dintre de l´aigua. Posen una cinta entre un embarcador flotant i un de fix. Molts triatletes s´apoyen a l´embarcador i aquest pel pes s´aixeca , el que fa retrocedir a molts triatletes i mentrestant sona el xiulet de sortida . Petit moment d´agradable estrés .

El circuit és molt sencill: arribar fins al campanar i girar a la dreta. A la sortida de l´aigua hi ha en Carles Fuente que va informant en directe via watsap de qui surt de l´aigua. #ironmanLive .

El primer en sortir de l´aigua va ser en Guillem Rojas Moreno amb 9:02 . Els que nedem malament tindrem la sort que els boxes ja estaran més despejats quan toqui agafar la bicicleta.

El circuit de ciclisme és espectacular , dur , diferent , i segur que ningú parlarà de si es podia fer o no drafting . Tothom s´ha d´espavilar a pujar com pugui i un cop a d´alt baixar volant fins a la plaça de Vic.


El primer parcial de ciclisme , com va sent avitual el va marcar en Manuel Lloret  amb 44:06 , seguit d´en Lucas Chirico que continua liderant el rànquing de triatló.

 Els triatletes no solem estar acostumats a pujar pujades: a l´autobús m´he atabalat una mica escoltant comentaris del recorregut ciclista....   per un moment he pensat que estavem a l´etapa reina del tour. :-/



El circuit de cursa a peu són dues voltes amb un recorregut singular i un avituallament al km 1 . I amb molt públic encuriosit per veure un triatló d´aprop . Arrieben a la T2 en Nan i en Guillem molt junts , però en Nan agafarà uns metres per acabar guanyant amb un temps 1:10:56






Absolutament tot el recorregut està ple de Voluntaris - triatletesETB que estan allà perquè tot surti ok .








Aquest any a Catalunya sóm afortunats , i sembla que cada vegada hi ha més proves on poder competir.....    N´hi ha moltes que porten un segell de Qualitat , i Vic n´és una .








El Club més petit del món , #fisiorutpujol , ha brillat amb llum pròpia :

134è Dani Autet Gubieras    1:28:28  = 11:45 - 51:51 - 24:52
197è. Eric Besora Molins     1:32:56 = 16:35 - 55:42 - 20:39
203è Nil Gaja Ballaró           1:33:26= 17:22 -           -
321è Jordi Masnou Moreno  1:46:10 = 19:14 -          -

Photos de la Marga Lavara





https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/ericbesora
http://www.pinterest.com/ericbesora/




0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!