Triatló B de Banyoles vs STRAVA

Després de tota la setmana buscant alguna excusa per no anar a Banyoles no n´he trobat cap prou convincent per no anar-hi.
Córrer a Banyoles m´agrada molt i el nou circuit em feia molta gràcia. Ha sigut determinant que erem 3 inscrits del club més petit del món, i aixó ha superat la poca motivació i falta de confiança.

Si no tens confiança..... apaga i vamonos, en la mitja distància ja comença a ser important....


Abans de començar ,i amb ganes de ser constructiu,  no deixa de ser curiós que l´organisme competent pel control de la prova digui que no podrà controlar el drafting en 24 dels 80 km de la prova i que per tant allà estarà permés per les característiques de la via....   Triatletes .... que estigui permés no vol dir que sigui obligatori : #yonkis.

Sistema a dues sortides :
1/ noies , paratriatletes , V3 : fent números una 50ena de persones.
2/ la resta . 400 ganàpies. No sé a quina ment privilegiada se li va acudir aquest repartiment. Entenc que si es poden fer 2 sortides , també se´n podrien fer 4 . Esclar , ara em direu que trànsit era inflexible en l´horari d´obertura i tancament de les carreteres . D´acord. Potser en comptes de 500 places , era un triatló per 250 en 2 sortides separades per 7 ´.

La federació cobra un tant per cada inscrit a cada prova.

Aquests $$$ crec que haurien de garantir :

- Suficients jutges per cobrir tota la prova, incloent els 3 sectors.
  Fotografiar a tothom que es salti boies per posterior desqualificació(res de llibretes).Portar el dorsal en un gorro rosa hauria de valdre per algo més que per fer el ridícul.
  Fotografiar a tots els pilots que es formin per la posterior desqualificació.El dorsal a l´esquena hauria de servir perquè la moto fés la foto.
  Fotografiar a tots els que corrin acompanyats per la posterior desqualificació.

 La federació no ha de ser un estat policial però podriem fer com trànsit , que posa radars per la nostra seguretat, no per recaudar.
- Crec que la FCT hauria de garantir que el cronometratge ofereixi certes garanties, perquè és un servei que ens cobren als participants. No hi ha prova que siguin correctes : a Banyoles al tram de bici l´hi falten minuts i al tram de córrer n´hi sobren. Osti tú !! Ja ho han arreglat #cracks
- Crec que hauria de ser la propia federació la que hauria de dir el nombre d´inscrits que pot absorbir una prova per tal de garantir tots els punts anteriors. Tot aixó per tal de que les proves que pertanyen al calendari oficial de la FCT portessin un segell de qualitat.  
- Al breafing en Sergi Noguera va explicar que en ELITE es fotografia com deixen el material a boxes per la posterior sanció si no és correcte . En POPULATXOS sembla que lo únic que compta és fer caixa, en detriment de la qualitat.


Pels yonkis de batre marques personals teniu l´Strava. Gairebé tothom hi ha guanyat una medalla i allà ningú sabrà si has fet tras moto , drafting o el que et surti dels ous.

SWIM    T1

BIKE    T2

RUN


Jo diria que anem en direcció a que els triatlons es converteixin en múltiples curses del corte inglés. Si t´apuntes a la cursa del corte ingles no et queixis de que hi ha massa gent , o que hi ha gent que comença a plaça Espanya.....  Hi ha infinites curses amb 200 inscrits , xip , dutxes i inclús amb distàncies homologades....


Eric Besora Molins                 4:53:22
Dani Autet Gubieras               4:58:22
Josep Maria Moreno Furner   5:04:39

El club més petit del món s´estrena puntuant a la lliga catalana de triatló ;-)

Una prova oficial inclosa al calendari de la Federació Catalana de Triatló hauria de complir uns mínims de Qualitat, per part de l´organitzador , Federació , i triatletes. En cap cas es pot responsabilitzar només a un de sol. 



http://www.pinterest.com/ericbesora/
https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/fisiorutpujol
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!