Triatló Sprint de Lloret

Amb tant sols aquest cap de setmana , només a Catalunya , hi ha 3 o 4000 finishers més . ..... Aixó ja comença a fer tufo , i la paraula "finisher" s´anirà devaluant per excès d´ús. Aviat guanyaràn protagonisme els Sub 4:30  , sub 10:00 , sub .....  finisher amb drafting , finisher sense....

Amb un cap de setmana competitiu per triar i remenar he triat la que menys inscrits tenia: Lloret .

Sens dubte l´ironman de no sé si dir Barcelona o Calella em fotia molta gràcia , però molt millor esperar a la segona edició , que "las primeras partes nunca són buenas" , o eren les segones ???  Començaré a estalviar per comprar-me la medalla de finisher per enfortir el meu ego.

Sembla ser que ningú coneixia el circuit de Lloret, i les pujadetes van agafar desprevingut a més d´un triatleta despistat.
3 sortides. Al més pur estil FCT a l´últim minut es decideix canviar a les noies de la sortida 3 a la 2 . #onfire .

Aquest any em sento molt cómode sortint a la 3. Puc fer alguna foto de la primera sortida i quan em tiro a l´aigua ja he pait l´esmorçar.

Erem 4 gats , sortida molt neta, i quan em quedo sol he de pensar si vaig últim o sóc cap de cursa . De la segona a la tercera boia , el nivell del mar baixa considerablement gràcies als "tragus" d´aigua que foto.
Lo de la respiració bilateral m´ho passo pel forru i totes les onades , les putes , em venen per la dreta.

Segurament la natació la podria entrenar millor, però probablement seria menys feliç . #ATPC.

Sortint el 183è de l´aigua. Digne d´un triatleta de segona divisió.   SWIM       T1

El circuit de ciclisme és un circuit a 4 voltes , urbà , i amb dues pujades que obliguen a posar plat petit.
No estic en el millor moment de forma de bicicleta i baixo com una iaia , però tot i aixó posició 76è  BIKE  Sense cap mena de dubte en el triatló el nivell mig és més baix que en el duatló.  T2

El circuit de cursa a peu amaga dues perles en forma de pujada que fa que més d´un hagi de caminar per fer-se baixar les pulsacions .  Posició 39 RUN   Tot plegat per acabar en la posció 94è .i només pel mòdic preu de 26€ ......

En Roger Seguí Sardà m´ha acompanyat a la cursa quedant a la posició 84ena , però no ha sigut suficient perquè el club més petit del món s´estreni a la lliga 2014.

Em sembla que no puc demanar res més. No hi havia medalla de Finisher però al acabar varem fotre un #banquet molt millor que una medalla !!! :

http://www.elstinars.com/ca/


Fotos del triatló de lloret


Espero que el concepte "finisher" no deixi de ser màgic i degeneri en un "finisher a toda costa "......
















http://www.pinterest.com/ericbesora/
https://www.facebook.com/ericbesora
http://www.instagram.com/ericbesoramolins
https://www.twitter.com/fisiorutpujol
https://www.flickr.com/photos/ericbesoramolins

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!