Duatló de la Segarra . Triatló de blanes

S´acaba la lliga de duatló de carretera amb el duatló de la segarra.
El Club més petit del món torna a puntuar gràcies a la participació de Guillermo morales , de 72 anys, per completar l´equip de 3 corredors.
Sumant un total de 414 punts i quedant 15ens a la lliga de primera divisió de la lliga catalana.
L´any que vé continuarem a primera divisió.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible participant , animant i tinguentnos presents desde el sofà de casa. L´any que vé intentarem repetir l´èxit amb l´il·lusió intacta com el primer dia. En Roger Seguí guanya el rànquing Absolut de triatló i un servidor queda 2on , cosa que em fa moltissima il·lusió i espero no incloure-ho mai al meu CV (que cutre!!)

Aquest any només 165 inscrits a la Segarra. Amb tot el respecte pels triatlons .....  no ho entenc.... Per variar bufa un vent molt fred.

Sortida gairebé en família. 2 voltes a la primera cursa a peu amb una baixada i pujada exigent i asfixiant. Els boxes són molt amples: com haurien de ser sempre , però avui és una llàstima que sigui per falta d´inscrits.

RUN    T1

El circuit ciclista és una volta circular , primer de baixada i després de pujada. Gairebé tota la baixada coincideixo amb 3 cracks del Club triatló Granollers que es relleven a la perfecció.

BIKE    T2

La segona cursa a peu és molt asfixiant, amb una última pujada al límit. RUN

Finiquitada la temporada de duatló , posem rumb a Calella per l´endemà inagurar la Temporada de Triatló a Blanes

Galeria de fotos de la Marga



La proximitat Calella - Blanes fa que gairebé arribi tard.  El que em va agradar més del triatló és com el seleccionador català competia d´una punyetera vegada amb el mono de la selecció catalana i no amb l´uniforme dels Fast!!! Amb tot el respecte pels fasters, grans triatletes i amics.

Quan tens un càrrec "públic" No et pots deixar veure el llautó de forma tant descarada.

Si el seleccionador español de futbol , en Del Bosque , es presentés a un partit amb la samarreta del MadriT el deixarien fi.

Molt encertadament hi ha 3 sortides. La primera: Elit + Equips 1ª divisió de les categories JNM-SUB23M-ABM-V1M i V2M + Tots els federats: JNM i Sub23M.

La segona : Dones + Paratriatletes.

i la tercera Equips 2ª divisió + CDM + Independents + V3M + Llicència de dia. 

Surto a la tercera, la dels pobres. Pobres desgraciats que ens fan deixar els trastos a les 9:15 i sortim gairebé a les 11.

Aixó em dona temps per fer un petit reportatge fotogràfic de la primera sortida.

M´hi trobo molt bé perquè el nivell en general és més baix i la meva penosa natació passa desapercebuda i surto de l´aigua com un heroi amb molta gent encara nedant :-) Rebre un pilot d´osties a la primera boia m´alegra la jornada perquè és un indicatiu que no vaig l´últim.    SWIM   T1

Agafo la bici amb moltes ganes. El circuit m´agrada i hi ha alguna pujadeta interessant. Adelanto aixecant la roda al seleccionador català i l´hi picu l´ullet.... BIKE     T2

Em torno a descalçar a sobre la bici , així si , gairebé a 1 km de meta ... així asegurem el tiro.

Ràpida transició i cursa a peu. Sense mitjons  i primers encetats de la temporada #SPAM #COMPEED.

Em costa córrer lleugerament per sota a 4:00/km   RUN

Galeria de fotos de la marga

Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol








0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!