Duatló olímpic de Banyoles

Al llevar-nos a Sant quirze de Besora estem a 6ºC . Al atravesar els túnels de la C-37 per arribar a Olot , estem a 20ºC . Al arribar a Banyoles a les 9:00 estem a 23 ºC     #primavera

Avui si , sense tèrmica . Sembla que bufa una mica de Tramuntana.

Si avui s´hagués de decidir el Campionat del món per determinar Èlit / Open ......  algú es queixaria que avui no val, que fa massa vent  (primer apunt).

10 km - 40 km - 5 km

Després de fer figa dimarts a les sèries de 400 corrent , començo la cursa a peu amb poca confiança. Patint per córrer lleugerament per sota a 4:00/km... es comença a notar que estic cansat. Competir cada setmana no és saludable : #consultaalteufarmacèutic .

Avui era el dia D , portava el pack full equip per Tranisicions:  Goma de pollastre al pedal, i tenia l´intenció de descalçarme sobre la bici. A càmara lenta , però a sobre.   RUN    T1Crec que faig la T1 més ràpida de lo habitual. Bufa el vent i tocarà buscar una roda amiga. El vent és molt fort , el que fa que anem amb un pilot molt gros. Em ve al cap que les pobres noies que no facin drafting les passaran putes . El circuit de ciclisme és el mateix de cada any. Rumor de canvi per al triatló olímpic i el B de Banyoles ( circuit anticabres ).

Amagat al mig del peloton , aguantant alguna estravada , però gràcies al vent el ritme no és infernal i conservo el cervell ben oxigenat. Arribant al punt on tornem es fa el silenci i el grup s´estira.

#merda . Ja no hi ha vent. Arribant a Esponellà tinc sort d´un del Viladecans Triatló....   collons quin patir.

Primer dia de #bronzumàxim .   BIKE   T2

Arribant a boxes el 061 ja està avisat per si em passo de llarg el "peu a terra". Ostia , tot surt bé i corro descalç per primer cop a la vida . Probablement si ets un "ELIT" i estàs llegint aixó pensaràs.... vaya pardillo !!  Certament , tens raó .


Bona segona cursa a peu , per no perdre el costum . Impagables els ànims dels amics del ETB #ETBpower.

Gràcies Marga !!!  #margalavaraonfire

RUNExcel·lent actuació dels companys del club més petit del món .

Roger Seguí Sardà    2:07:51 = 36:35 - 1:09:54 - 21:22
Albert Lopez Muñoz 2:09:58 = 38:19 - 1:08:52 - 22:47
Eric Besora Molins    2:14:06 = 40:18 - 1:13:38 - 20:10
Mónica Sardà Civil   2:51:49 = 50:26 - 1:33:44 - 27:39


Els últims estudis cientifics publicats indiquen molts avenços en la determinació de què va ser primer: l´Èlit o l´Open . (Segon apunt)
Aquest any és el primer que la Federació Catalana de Triatló estableix una regla per determinar tant en duatló de carretera com en triatló si un pertany a "Èlit " o bé ha de córrer amb "open".
Com la majoria de coses en aquest pais, segur que la mesura no acabarà de rutllar fins al 3er o 4art intent, però aquest primer pas és molt important.

Volem ser molt diferents d´Espanya però en el fons ens assemblem una mica .

A les curses populars (xip groc) , pot ser habitual veure un paio córrer amb 5 xips per tal que 4 amics puguin sortir al calaix que no els hi toca en un "evento" massiu.....  #thisisSpain

Tots tenim algun conegut mediàtic i Popular , que s´ha apuntat com a PRO en algun triatló i que a sobre probablement no hagi pagat l´inscripció.....

El fútbol no m´agrada, però fent un símil futbolístic.... un equip no podria jugar la Champions league amb la "ELITE" només jugant 2 partits. S´han de jugar tots i es classifiquen els millors.

Els millors són un grup reduit , i de tant en tant es cola algun equip petit , però que ha complert amb els objectius. Tampoc val marcar 3 gols en un partit i no tornar-ne a marcar cap més.....

Segur que tots m´heu entés.

L´any que vé es farà un altre sistema per triar OPEN / ELIT . I segur que a qui es quedi fora no l´hi agradarà, però són les regles. #reglament

Es probable que els que correm amb Elit per carambola siguem doblats i eliminats en el sector de ciclisme  #DNF

Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol


0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutriciói evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!