Duatló de Sant Joan de les Abadesses 2014 .....

Dia espectacular a Sant Joan de les Abadesses .

Entrada triumfal a boxes : Quan penjo la bici m´adono que porto un gorro de llana posat i el casc penjat de la bicicleta. #reglament2014

Començant així.... només es podia anar de mal en pitjor.

Quan hagi escrit mil vegades en un full : " no abrigar-se per una cursa a peu" suposo que ja ho podré tornar a escriure.


Em venen al cap varies etiquetes #pardillo , #tontu , #burru ....     segur que hi haurà una pròxima vegada....

Sortint malament , molt retrasat, puc avançar per un lateral i sense voler em trobo gairebé al cap de cursa, i en un moment d´oxigenació cerebral m´adono que estic tornant a fer el gamarús.
No diré lo que a vegades he llegit " me dejo caer a la posición 80 para controlar desde allí...." , quant de flipat que hi ha !!!!  Caic pel meu propi pes a la posició que em toca i al primer kilometre ja vaig ofegat : samarreta tèrmica , guants , buff , i jaqueta de ciclisme .....

"Quien da mas ? "

El circuit és diferent a tots els duatlons. Cursa a peu a dos voltes de 5km i una pujadeta per pujar sense samarreta....  No val dir que no coneixia el circuit.....   RUN   T1

La T1 la faig servir per robar una mica d´oxígen als duatletes veins, i també per entrar a buscar les sabates per cantó de la barra que no toca ......   Al #nespresso d´aquest matí segur que li faltava algo !!!

El circuit de bicicleta és sense cap mena de dubte el més espectacular del circuit català. Ruta preferida d´entrenament quan #transit ens deixava passar per la C17 en bicicleta desde Sant Quirze de Besora (els #mossos tornen a posar multes) .

La part fins a Ripoll és fàcil anar a roda . La part de pujada ....  agrair a tots els que em van deixar xupar una mica de roda!! Principalment al Jaume del Triforfun . BIKE  T2
Quina sensació d´impotencia no poder aguantar la roda d´algú, però també és la gràcia del duatló!! Tothom queda on l´hi toca.

Tens una llarga baixada , perquè si ademés baixes malament , et vagi pujant la malla llet per tal de baixar de la bici amb l´adrenalina a tope.

PD: he vist una sequència de fotos de la meva T2, i és per posar-se a plorar. Per culminar un gran duatló, al treure´m la sabata de la bici m´he tret un mitjó.  Tot aixó, per només 21 € d´inscripció,  és un luju.

#camaraoculta

RUN

 No entenc com només han vingut 200 duatletes i ja n´hi ha que s´estan apuntant al garmin....

El club més petit del món torna a brillar amb llum pròpia aconseguint la 11ena posició.

Roger seguí sardà :          2:12:37 = 36:07 - 1:16:47 - 19:43
Albert Lopez Muñoz        2:15:55 = 36:10 - 1:16:49 - 22:56
Nil Gaja Ballaró               2:22:37 = 41:26 - 1:18:18 - 22:53
Eric Besora Molins          2:25:35 = 40:09 - 1:24:39 - 20:47
Josep MªMoreno Furner  2:31:59 = 43:59 - 1:24:32 - 23:28

Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol






0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!