MonegrosMan 2013

Últimament , que no et donguin medalla de finisher en un triatló s´està convertint en una garantia que no et prenen el pel. Espectacular cap de setmana al desert dels Monegros:  pel triatló i per la gran quantitat de triatletes catalans que ens hem agrupat. Gairebé podria passar a ser puntuable per la lliga catalana . A tindre molt en compte per l´any que vé: dissabte distància sprint i diumenge LD amb 1800-72-14.
L´hostal Alcanadre escollit per passar la nit , s´ha guanyat una crítica a pols a http://www.tripadvisor.es .
No són BIKEfriently.   A mi m´agrada el ciclisme i dormir amb la bici a un pam del nas, per tant,  jo no hi tornaré.

És important recordar que l´inscripció al triatló  ens va costar només  50 € . http://www.monegrosman.com/portal/index.php

Montatge espectacular. Natació en un pantà d´aigues cristalines a un circuit a dos voltes. SWIM     T1

Circuit de ciclisme també a 3 voltes amb un protagonista destacat: el vent. El circuit és triangular i la velocitat punta que et regala el vent en un dels sectors, te´l descompta multiplicat x 3 en un altre. Jo i el vent sóm incompatibles i a més vent menys rendiment. BIKE  #keepKalm . No ens estressem, però per ganes hagués regalat la bici a alguna de les parelles de guardia civils que vigilaven el sector ciclista. Avituallaments en el sector de bici de gels , aigua , cocacola i/o isotònica (Preneu nota organitzadors)   T2

Cursa a peu. Sempre desitjant que arribi, baixar-me de la bici i començar a córrer. Crec que per aixó faig triatló. No nado bé, i en bici faig el que puc. Però al baixar de la bici, si tot està al seu lloc, se´m encèn un no sé què......   que et dona unes sensacions increibles. Quan comencem a córrer tots pensem que és un circuit a 3 voltes. Totalment pla i es pot portar un ritme alt. Al acabar la primera volta em creuho amb en Xavi Riera Margarit ( fisioterapeuta i triatleta ) i em diu que les voltes són curtes. Aixó m´alegra i crec que encara es pot apretar un pel més, però serà imposible atrapar-lo. A la segona volta em diu que en comptes de 3 voltes, són 4 !!!!  ¿?¿?¿?  #alarma . No podria mantindre el ritme 4 voltes.
A la segona volta m´adono que vaig sense mitjons #sóctriatleta.
Una volta amb #seny i tornem-hi.Dos avituallaments per volta de cursa a peu. Aigua , cocacola , gels i dutxa amb manguera.

A tindre molt en compte per l´any que vé. Sprint + LD

Compartint viatge amb uns cracks (Xavier Riera Margarit , Mamen Roman Marin, Dolors Palau Carulla i Ricard Perez Pinazo) , i trobant-ne més allà .

El triatló català onfire !!!

Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutriciói evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!