Extreme man 113 Salou 2013

Són moltes les emocions i les sensacions durant i després de creuar l´arribada de l´Extreme man Salou.

Després del "fiasco" de Blanes , primer triatló de la temporada 2013. El meu plantejament sempre és el mateix: gestionar l´àcid làctic per cremar l´últim cartutxo a la cursa a peu i no abans. Aquest plantejament és personal i instransferible. 

Ambient insuperable, com en totes les grans ocasions. Ràpida visita a la Expo i recollida de dorsals.

El primer que em vé al cap al obrir tot el material i veure les bosses de SWIM - BIKE - RUN és que les bosses de farmàcia besora d´aquesta mida em costen 0.02 €.  (1300 x 3 x 0.02 = 78 € ) . #ridículs

www.farmaciajbesora.com   #SPAM

La prova té tots els ingredients per ser un èxit.
Sortida amb canonada #ironmanStyle . Bé , de fet , 3 canonades de 3 canyonets però donen el pego. #original



Circuit de natació perfectament marcat. Els triatletes de pagès gairebé només nedem al mar quan competim i a mí em fa respecte. L´únic objectiu personal quan entro al mar és sortir-ne , sense stres , sense agobio i sense rebre gaires osties i amb l´estalvi d´energia activat. La sortida és molt ample i en els meus temps no ens molestem . Ademés el mar està pla.


SWIM    T1 (transició penosa, però no ho tinguem en compte. A partir del 4art half de la temporada , #onfire )

El sector de bicicleta completament desconegut. Mirant el perfil em feia a l´idea d´un llarg port de 30km i poguent triar cabra o no-cabra havia optat pel coet que puja les montanyes sol TIME ZXRS. El primer tram de ciclisme, va ser desesperant. Fins diria que al km 25 ni rastre de cap port ni portet. Una lleugera inclinació per carreteres secundaries i terciaries que feia que les cabres m´adelantessin a 40 km/h.  #keepKalm.

Em vé al pensament que la gràfica del perfil que porto enganxada al manillar té l´eix de les Y lleugerament alterat.


Al final si que surten els 3 ports. Circuit molt apte per cabra, però siguem realistes: no tinc cames per arrosegar la cabra. I sempre val més menjar poc i pair bé. Gairebé 30 km de baixada per pensar com seria la cursa a peu.
Estic segur que molta gent no hi pensa, però per sort meva, el triatló és nedar , pedalar i córrer. Falta polir el nedar , la bici i les transicions i gairebé seré triatleta. #quinafeinada  

BIKE     T2    

Arribar a la cursa a peu i veure la cantitat de públic que hi ha , després de tot el circuit de bici sense ni Déu...  és un subidón d´adrenalina important. Circuit a 2 voltes amb la falsa idea que era un circuit totalment pla. Al final una alçada guanyada de 100m en dos pujadetes que li han donat un toc especial al circuit.

Els entrenaments amb @enricrota m´han donat la confiança suficient per afrontar el triatló i sobretot la cursa a peu , disfrutant com mai i amb unes sensacions mai viscudes fins ara. La meva hiperactivitat triatlètica és coneguda i feia molts triatlons que no creuava la línea d´arribada amb la #pelldegallina. Pensantho bé, crec que duia la #pelldegallina durant molts kilometres. #irrepetible.

De moment apuntat a Extreme man Getxo. Amb tota la planificació a "l´aire" crec que valdrà la pena anarhi, encara que hi hagia d´anar sol. Extreme man Narbone? A Poc a poc i bona lletra.

La Finisher Experience ? Molt recomanable !!!  #5€

Si Zarautz cau del calendari, hi afegiré Balaguer. En busca de l´endorfina perfecte.

Aquest cop només erem dos integrants del club més petit del món.

                                     SWIM    T1          BIKE       T2          RUN
Eric Besora Molins        40:07      05:18      3:10:51    03:06     1:30:08     05:29:33
Dani Autet Gubieras      34:52      04:13      3:26:13    02:51      2:12:12     06:20:24

Menú :
1 barreta 226ERS Xocolata Fuel Bar 30 ´abans de la natació
1 bidó 750 ml 226ERS Energy Drink de llimona
1 barreta 226ERS plàtan amb BCAA al km 45 de la bici
1 gel 226ERS plàtan-maduixa al km 80 de la bici
1 gel 226ERS café amb 50 mg de cafeina al km 10 de la cursa a peu. Aigua a gairebé tots els avituallaments de la cursa a peu
Recolçament de molts amics durant tota la cursa a peu. #moltesgràcies


Mentrestant en Xavier Símon Font va competir a la prova Sprint de Banyoles World Triathlon Promaster quedant en la 25ena posició

Xavier Símon Font : 13:55 - 2:03 -  41:44 - 0:48 - 25:01  = 1:23:31


#livingthelife
Pinterest : ericbesora
facebook: ericbesora
Instagram: ericbesoramolins
twitter: fisiorutpujol



2 comentaris:

Felicitats per ser a totes (i per l'SAPM, molt ben ficat) i dóna-li records al Dani, que també déu ni do el present que està sempre a tot arreu.

jajaj, moltes gràcies. Quan una cosa t´agrada és més fàcil ser-hi. Felicitats a tots els dragons per ser-hi amb molta més cantitat !!

:-)

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!