Duatló ciutat de Vic 2013

Poques vegades et gastaràs 19 € tant ben gastats com en el duatló de carretera de Vic.  Un dels circuits ciclistes més exigents i un circuit de cursa a peu amb lleugers i encertats canvis per fer possible la cabuda de més de 450 duatletes.

La prova té tots els ingredients per ser un èxit i el club té una extensa llista de voluntaris que fa que a cada cruilla n´hi hagi un , i siguin veritables protagonistes de la prova. Amb el Montseny encara nevat i després d´una setmana nefasta climotologicament parlant ens sorpren un esplèndid dia, fresquet , però amb un sol que ens fa saber que la primavera ja vol treure el nas.

De les poques proves del circuit català que haurà comptat amb la presència de tot un campió del món, que al final haurà sigut el guanyador: Roger Roca Dalmau.


Canvi d´ubicació dels boxes per tal d´encavir gairebé 450 duatletes i petit canvi en el circuit de cursa a peu per tal d´estirar el grup i que no hi hagi problemes de col·lapse a la zona més estreta. El circuit de cursa  a peu és mixte: asfalt i tipo cros .

 RUN1    T1 

El circuit de ciclisme és espectacular, 37 km amb 2 ports de montanya i una baixada que als que baixem malament fa que ens fem caqueta a cada revolt. BIKE     T2

Tinc l´impressió que a la cursa a peu amb aquesta nova ubicació hi ha més públic. A osona hi ha un dels clubs capdavanters de catalunya i en l´organització del duatló es posa de manifest. Tots els detalls cuidats.


Estic convençut que tenim una de les millors lligues de duatló de carretera del món!!

En aquest duatló vaig estrenar el dorsal nou de la FCT després de l´últim rapapolvo que vaig rebre per portar l´antic d´inverse. Estic pensant a tornarlo a canviar perquè en Roger Roca lluig el mateix d´inverse . A la guia del federat posa que es pot competir amb dorsals d´altres temporades. El millor serà aclarir-ho en persona amb la próxima jefa de boxes :-)

Va!! Salut i tri.

Diumenge Duatló sprint de Sant Joan de les Abadesses , amb pujada a Vallter després.

2 comentaris:

Jo aquest any he competit sempre amb el dorsal vell, de moment cap problema.

el dorsal vell té un cert encant. si puc el tornaré a portar :-)

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!