Zarauzko Triatloia 2012

Segon any consecutiu que venim a Zarautz. Per la presència massiva de triatletes catalans sembla una prova del calendari català. Al capdavant dels jutges la mà ferrea d´en Javier Berasategui.

Els que nedem regular no ens ho podem rumiar gaire si venim o no venim: T´apuntes i prou. Un tall de 60 minuts per passar la natació fa del primer segment el més estressant per als qui a la piscina ja notem les onades.
Desde Zarautz es veu Getaria, i un complaent efecte òptic fa que sembli que és molt aprop. Un cop pujes a l´autobus que et porta a Getaria, sense sabates i amb el neoprè, veus realment la distància. A Getària el mar està completament pla, gairebé sense una onada.
El circuit és molt fàcil, 2 boies i 2 més d´arribada. Sortida amb carrera desde la sorra. Arribar a la primera boia és fàcil. Per arribar a la segona ja t´hi has de fer més. I per arribar a les dues d´arribada has de deixar de mirar el temps del gps i espavilar-te de que no et tanquin. Quan fa mitja hora que nedes et preguntes perquè t´hi has tornat a apuntar: més tard sabràs la resposta.  A la platja de Zarautz està ple de surfers saltant onades del cantàbric . SWIM  T1

El circuit de bici són dues voltes a l´inversa de l´any passat i la novetat del "muro de Aia". Tot una incògnita per als que no l´hem fet mai. Cada vegada que passes amb la bici per Zarautz tens el primer recordatori del perquè t´has apuntat. Però de moment només és un aperitiu. El circuit és ràpid però al final acaba sortint un desnivell de 1289 metres. El "muro de Aia" és espectacular. Pujada dividida en tres trams, en total uns 3 kilometres amb rampes del 16 % que fa que algun triatleta hagi de posar el peu a terra. BIKE  T1 

A la cursa a peu és on definitivament descobreixes perquè probablement l´any que vé si pots tornaràs. Ambient espectacular per dintre de Zarautz, inclús amb pluja aquest any. El pas per dintre Zarautz fa que se´t posi la pell de gallina. Jo no he vit mai res semblant. 
La part de cursa a peu sense públic també té el seu encant.


Segurament l´any que vé tornarem. Intentant nedar millor. I sii ens ho podem tornar a convinar per fer una setmana de vacances la cita serà obligatoria. 

Euskadi és un gran pais per viure-hi. I si més no per estar-s´hi una setmaneta , que sinó pesariem 100 kilos.

Eric Besora Molins 00:55:07  -  2:52:54  - 1:32:15 == 5:24:54

Salut i tri!!



0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!