Triatló de Lloret de Mar

Abans de res felicitar en Josep MªMoreno Furner, que dissabte va realitzar la seva cinquena participació a l´Ironcat amb un temps de 13:18:48. Estarem al cas de la crònica al seu blog: http://jmmf.blogspot.com.es/
Exemple per a tots els que ens agrada convinar esport , feina i  familia . Cada cop que miro els temps de la classificació se´m posa la pell de gallina..

Avui també s´ha celebrat la Terra de Remences. Moltes felicitats a tots els que han pogut gaudir de la sortida i de l´arribada. !!!
Remences 95km:                                                                 Remences 175 km
Dani Carbonell Merino 2:45:50                        Josep Bragulat Illamola 6:13:32
Lluis Galobardes Verges 3:01:27                      Alfons Esterlich Espi 6:22:47
Artur Elena Matas 3:17:04                                Albert Camps Puig 6:36:24
Teresa Espadaler Casellas 4:434:22                  Francesc Vidal Segura 6:37:34
Nuri Masnou Pujol 4:34:24                               Oscar Dóniga Fraile 6:58:09
                                                                        Hilari Masnou Vilaseca 7:03:02
                                                                        Albert Masnou Vilaseca 7:03:03


Escriure del triatló de Lloret de mar,on hi hem anat un servidor i l´Adrià Brunet.
Magnifica organització i el mateix circuit de l´any passat. L´aigua estava a 15.4ºC: això ja va pujant !!!

Minuts abans he elaborat l´estrategia que em permetria fer una natació brillant i sortir als llocs capdavanters però algo ha fallat , encara no m´explico què  i he sortit al lloc 209.
Com acostuma a ser habitual ..... He de canviar urgentment d´estrategia. SWIM        T1

El circuit de bici no es pla. S´han de donar 4 voltes i tinc els meus dubtes que tothom les hagi donades. No crec que fos gaire difícil fer control de xip a les proves multivoltes. Fer trampes és una de les exclusives universals que té el ser humà, i la presència de les alfombres per comptar voltes semblaria ser que  ajudaria a reduir un pèl l´imbecilitat humana.  Però bé, on no n´hi ha no en raja...

Després de dues setmanes de canvi de rutina en els entrenaments de bici, no tinc paraules pel resultat. Parcial 104 i l´Adrià parcial 11: Espectacular!!! BIKE     T2

La cursa a peu , consta de 2 voltes i té cert desnivell   RUN
Triatló molt recomanable i imprescindible. Aquest any no ha sigut posible quedar-se al sorteig on l´any passat ens va tocar un cap de setmana a Andorra.

Fent una ullada a l´acta de la Federació no deixa de ser curiós veure que hi ha 10 desqualificats per portar un acople incorrecte havent passat tots control de material a l´entrada a boxes. És per reflexionar.

Adrià brunet Portet:  1:12:19    16:03  - 35:54  - 20:22
Eric Besora Molins   1:18:11    16:03  -  41:05 - 21:03

Després d´una setmana de màxim volum, tornarem a repetir arribant al triatló de St. Feliu justet i després reposarem pel Half de Calella.
Com sempre la Rut ha intentat fotografiar a tothom, però només ha fet fotos de la sortida 1, perquè a les 13:00 havia de ser a la feina : http://www.hotelresguard.com/cat/ on poden estar molt contents de comptar 2 dies a la setmana de la millor Fisioterapeuta de la comarca :-))))

Salut i tri!!

2 comentaris:

On puc veure les fotos de la Rut?

ostres , em sap greu però aquest any no hi era la Rut :-) No hi ha fotos :-)

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!