Duatló de Vic

A la comarca d´osona sóm afortunats pel territori on vivim. Tot i la prohibició de passar per la C-17 en bicicleta sóm afortunats per les rutes ciclistes que tenim per la zona.
Impecable , com sempre, l´organització a càrrec del CN.Vic-ETB.

Primer cursa a peu de 6.48 km . Els companys de viatge ja són els habituals de cada duatló.  Nomès queda un duatló per acabar la temporada de duatló que haurà sigut ideal per fer una bona base pels triatlons, que ja comencen aviat.

Pels que sóm més duatletes que triatletes és un bon repte personal voler participar a gairebé tots els triatlons del circuit català (excepte Ironcat). Els duatlons ens hauran servit per recuperat una part de tot el temps que perderem a l´aigua.
Esperem que aquest temps perdut , cada any sigui més petit. És per aixó que durant l´hivern hem mantingut una sèrie de petits entrenaments secrets a la piscina i a partir d´ara augmentarem una mica el Volum i l´intensitat.
El circuit de bici, sempre espectacular i de sobres conegut. Es nota que ja vaig agafant més la bici. L´única excusa que se´m acut per nomès haver arribat a 56.5km/h de velocitat màxima a les baixades és que hem faig caqueta als revolts , però això no és cap novetat i encara hem salvat prou bé els mobles .
A la segona cursa a peu l´objectiu és anar més ràpid que a la primera: Extenuant i deixan-m´hi l´ànima.



L´adrià Brunet ha pujat al podi com a 3er sub-23. Està fet un crack!! Felicitats.!!!

Adrià Brunet Portet        1:42:33 = 25:51 - 1:00:25 - 16:17
Eric Besora Molins         1:45:30 = 25:04 - 1:06:11 - 14:15
Daniel Autet Gubieras     1:54:51 = 29:07 - 1:07:51 - 17:53
Josep MªMoreno Furner 1:55:14 = 28:06 - 1:10:33 - 16:35

Pròxima parada , duatló de la Segarra. Últim cartutxo abans dels triatlons.

Salut i tri !!







0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!