Duatló de la Segarra: últim dia de cole

Afortunats els 258 superherois que ens varem citar a Sant Guim de Freixenet per tal de finiquitar la temporada de duatlons de carretera.
Afortunats , perquè tot i el cel amenaçant no va caure ni una gota.
No sé quants duatlons hauran de passar per saber quina roba m´he de posar, però per seguir el costum vaig fer el primer tram de córrer abrigat com una iaia.
Run1 : Tram circular 60%pista 40% asfalt donant dues voltes i amb una pujadeta de les que fan que et notis els quadriceps l´endemà. L´idea era seguir en Sergi, però en sergi és molt sergi.
Arribant als boxes gràcies a les meves transicions llampec tinc temps de treure´m l´escafandra de màniga llarga per tal de fer la bici amb el mono de màniga curta.
Si plou em cagarè a les calces.....
Bike : circuit de bici, meitat baixada i meitat pujada. Baixada molt fàcil, gairebè sense revolts. Baixada amb "peloton" i quan es comença a enfilar tothom que s´espavili com pugui.
Run2: Una volta al mateix circuit del començament. I diria que última vegada de la temporada que el cor estarà tant estressat.
Als que nedem regular el cor no se´ns estressa al triatlons, nomès una mica quan 4 o 5 triatletes t´intenten passar per sobre nedant però no és ni molt menys comparable.
Pròxima parada: triatló de blanes on veurem l´efectivitat dels entrenaments secrets de natació i podrem confirmar que el neoprè et fa flotar . No m´ofegueu siusplau. :-)

Eric Besora Molins              1:13:55        23:00  39:00   11:55
Roger Ardèvol Latorre         1:22:06       23:31  45:29    13:06

El club ha quedat els 3ers d´últims i no sé ben bé com va , però diria que baixem a segona divisió.

Final de temporada de duatlons de carretera on segur que hem après moltes coses i n´haurem fet moltes de malament, per tant la temporada vinent ho farem millor.
Pròxim objectiu: Rànquing de triatló.

Salut i tri.

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.



Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutrició



i evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!