226ERS


És una gran satisfacció anunciar que farmàcia Besora comença a comercialitzar la marca d´alimentació esportiva 226ERS.
Pels que no fan triatló , 226 és la distància en kilometres que fan els triatlons de llarga distància.
226ERS neix per satisfer les necessitats dels esportistes de llarga distància més exigents. 
Una bona alimentació , sempre farà més fàcil assolir els teus objectius.
Els productes de 226ERS s´adequen a les necessitats dels esportistes de llarga distància i ultra-resistència.


226ERS redueix els problemes digestius, freqüents en proves d´ultrafons, cuidant la formulació dels productes i la seva absorció. Tots els productes destaquen perquè no contenen ni gluten ni sucres.

ENERGY DRINK:


És un producte basicament energètic, indispensable per entrenaments llargs, competicións de llarga durada o per una càrrega de carbohidrats prèvia a una competició. Nomès es fan servir aromes naturals.
Com a principal ingredient utilitza l´amilopectina d´última generació. En el procès d´absorció no es produiran mai pics d´insulina, ja que no porta sucres. Porta una petita dosis de sals minerals i vitamines i ademès L-carnitina per millorar el metabolisme de les grases. També porta taurina, per millorar el transport d´oxígen al múscul. Al portar poques sals minerals és compatible amb gels o barretes que portin sals minerals .


Vitamines : C, b1, b2 ,pp ,b6 ,b12 ,b5 ,ac.fòlic , A, E, D , biotina
Minerals: Potassi, Clor , Magnesi , Zinc , Sodi 

ISOTONIC DRINK:


Aquesta beguda està creada per prendre durant entrenaments d´alta intensitat i competicions. També es pot prendre com aport de salts minerals. 
Proporciona la meitat de càrrega calòrica que l´ENERGY DRINK, però la proporció de sals minerals és més gran. Com a principal ingredient utilitza l´amilopectina d´última generació. En el procès d´absorció no es produiran mai pics d´insulina, ja que no porta sucres.
Apart de la gran quantitat de sals minerals i vitamines , també porta Beta-alanina com a inhibidor de l´àcid làctic, amb el que aconseguirem retrassar la fatiga i ens permetrà fer esforços puntuals més intensos.
També serà útil abans i desprès de les competicions per recarregar els dipòsits de sals minerals.Vitamines : C, b1, E.
Minerals: Potassi, Clor , Magnesi , Zinc , Sodi RECOVERY DRINK:


Ideal per una òptima recuperació desprès d´un esforç. Conté una proporció 1/1 d´hidrats de Carboni / Proteines. Els hidrats de Carboni són exclussivament amilopectina d´última generació i les proteines són ultrafiltrades i de màxima qualitat i ràpida absorció.
Recomanem la seva presa dins de la GOLDEN HOUR desprès d´haver realitzat l´esforç, per tal de treuren el màxim rendiment.


SALTS:


Producte en format de càpsules perfecte per utilitzar en situacions de rampes , acumulació d´àcid làctic o deshidratació.
En activitats esportives de llarga duració també és efectiu per evitar nauseas i activar l´estomag desprès de parons digestius.
Ideal per recuperar nivells de sals minerals en èpoques caluroses i d´especial sudoració.
Cal administrar amb un vas d´aigua (no isotònics)


Per completar l´extensa gamma de productes , també diposem de gels i barretes energètiques.


Energy Gel maduixa-plàtan sense cafeina, 25g
Energy gel plus llimona amb 25 mg de cafeina, 25g
Star gel amb 50 mg de cafè, 25g
Energy Bar de chocolata , 60 g


T´atendrem a farmàcia Besora, de Sant Quirze de Besora. 
Estarem presents, participant,  a la majoria de proves del circuit català de la Federació de Triatló .
Fes-nos la teva comanda i t´ho portem sense càrrec i al millor preu.


Consultes i/o comandes : ericbesora@loptica.com // rutpujol@fisioterapeutes.org

0 comentaris:

Publicar un comentario

 
Impossible és Inimaginable. Una passió: l´Esport i la Salut. Aquesta combinació fa que ens agradi ajudarte a superar i compartir els teus reptes esportius. Hem començat a fer Triatló desde zero. Si t´ho proposes, tot és possible.Què t´oferim ? Fisioteràpia i Rehabilitació Funcional // Electroteràpia : Ultrasó,Magnetoteràpia, TENS , Electroestimulació // Terapia Manual // Fisioteràpia Respiratoria // Fisioteràpia Esportiva // Fisioteràpia Domiciliaria // Nutriciói evidentment poder formar part de possiblement el Club més petit del Món !!